📣 Snabb leverans från Sverige

Leverans

Skickar ni över hela världen och hur mycket kostar frakten?

Nej - för närvarande skickar vi till Tyskland/Österrike och några utvalda europeiska länder. Vi erbjuder gratis frakt med spårning till alla kunder i Tyskland från ett inköpsvärde på två produkter (Österrike från tre produkter). För enstaka produkter kostar frakten 4,99€. Fraktkostnader till andra europeiska länder kan ses under beställningsprocessen.

Hur lång tid tar det att skicka och hantera dina varor?

Uppdatering om coronavirus: På grund av coronavirus-pandemin har leveranserna försenats något. Leveranstiderna som anges nedan kommer att justeras i enlighet med detta.

Tyskland: 4 - 7 arbetsdagar

Österrike: 5-8 arbetsdagar

Övriga Europa: 5 - 10 arbetsdagar

Behandlingstider

På grund av den ökade ordervolymen och den överbelastade logistikstrukturen är handläggningstiden efter beställningen 2-3 dagar innan beställningen skickas. Vi skickar inte på helger.

Var hittar jag mitt spårningsnummer?

När dina varor har skickats ska du få ett automatiskt e-postmeddelande från systemet med ett spårningsnummer.

Om du inte har fått någon kopia eller om spårningsnumret inte fungerar, behöver du inte oroa dig. Kontakta oss så löser vi problemet!

Om du behöver mer detaljerad information kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på info@uniheart.de så hjälper vi dig!

Oväntade förseningar

I vissa fall kan leveransen ta längre tid än de standardleveranstider som anges ovan. Externa faktorer kan orsaka förseningar i leveransen, t.ex. internationell tullklarering och helgdagar, som vi inte kan påverka. Kontakta oss om ditt paket tar för lång tid på sig att komma fram så kommer vi att samarbeta med dig för att lösa problemet.